This app works best with JavaScript enabled.

Zoveel meer dan alleen veilig bestanden delen

Met Client-Cloud combineer je de efficiëntie van digitaal ondernemen met persoonlijke communicatie.

Overzicht & bereikbaarheid

Verlies nooit overzicht doordat je alle bestanden kunt doorzoeken met de slimme zoekfuncties in Client-Cloud. Heb je bijvoorbeeld een standaard set aan documenten welke je aan nieuwe klanten stuurt? Geef deze documenten een label mee en verzend ze iedere keer met slechts 1 druk op de knop. Zowel in je Bestanden module als in je klantenkaart heb je relevante bestanden binnen handbereik.

Digitaal ondertekenen

(optioneel) Offertes, overeenkomsten en aangiftes laat je simpel digitaal ondertekenen via jouw klantenportaal. Door een 2-staps authenticatie wordt de identiteit automatisch geverifieerd. Het document en de handtekening worden aan elkaar verbonden en verzegeld; jullie overeenkomst is rechtsgeldig vastgelegd. Ontdek hoe digitaal ondertekenen exact werkt via het artikel in onze kennisbank.

Maak het verschil

Veilig documentbeheer is slechts een stukje van de puzzel. Met je eigen professionele klantenportaal versterk je je dienstverlening en daarmee je klantloyaliteit.

Ervaar jouw klantenportaal

Stel je eigen portaal samen in onze configurator of bekijk de productvideo's met meer informatie over de Client-Cloud techniek.

Modules

Versterk je relaties en verbeter jouw dienstverlening met de verschillende standaard inbegrepen modules van Client-Cloud.

De klantenportefeuille is de basis van ieder bedrijf. De CRM module van Client-Cloud verzamelt alle persoonsgegevens van jouw relaties en slaat deze volledig versleuteld op.

Bewezen effectief in onder andere:

Ervaar het zelf

In onze virtuele rondleiding krijg je een impressie van hoe Client-Cloud werkt. Direct aan de slag? Creëer dan binnen 10 minuten je eigen portaal.