This app works best with JavaScript enabled.
Updates

De Communicatie module is vernieuwd!

Geschreven door OIIO redactie op 11 juni 2020

De Communicatie module van Client-Cloud is in een nieuw jasje gestoken. Daardoor is het nu nóg makkelijker om te communiceren met je klant, berichten terug te vinden en overzicht te houden. Hieronder de belangrijkste wijzigingen.

Gespreksweergave

Vanuit verschillende plekken kun je terugvinden welke berichten je met je klanten hebt uitgewisseld. Zowel specifiek in een klantenkaart als centraal in je Communicatie module vind je door een handige gespreksweergave de historie terug. Je hoeft dus niet meer door een waslijst aan berichten te scrollen om een bericht van twee weken geleden terug te vinden.

Tenant - CombiCommpointsXL

Geavanceerd zoeken

Wanneer had je ook alweer de Algemene Voorwaarden verzonden? Wat was nou de reactie op de offerte? Het was iets met 'akkoord indien'... Met onze geavanceerde zoekfunctie vind je nu nog sneller wat je nodig hebt. Je vindt berichten, rapporten of documenten binnen een paar muisklikken door zoektermen te gebruiken die over het onderwerp gaan, woorden die in het bericht terug te vinden zijn of zelfs een tekst die in een document staat. 

Zoekfunctie Client-Cloud desktop

Automatische dossiervorming

Alle berichten die jij en je klant uitwisselen worden in de communicatie module automatisch opgeslagen. In een paar muisklikken creëer je een handig overzicht van alle berichten, bestanden en bijvoorbeeld goedgekeurde documenten die betrekking hebben op 1 bepaalde relatie. Een helder overzicht voorkomt discussie.
 

Danique beeldbellen 3x4 afgeronde hoeken-01

Ook in je klantenportaal

Ook jouw klanten kunnen alle communicatie overzichtelijk gerangschikt terugvinden in hun persoonlijke klantenportaal. Onder 'Mijn berichten' kunnen ook zij de communicatie beter terugvinden. Met de vele, maar tegelijkertijd simpele filtermogelijkheden hebben zij een perfect overzicht van alle relevante berichten en documenten.
OIIO redactie

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mailupdate zodra een nieuwe blog online staat.