This app works best with JavaScript enabled.
Nieuws

Persbericht OIIO

Geschreven door: OIIO Redactie op 5 december 2019

Jong Nederlands bedrijf brengt digitale innovatie voor MKB naar Europese markt

OIIO Benelux introduceert een game-changer door een klantenportaal beschikbaar te maken voor de zelfstandige professional en kleine onderneming. Makkelijk, veilig, snel en slim geautomatiseerd, de toekomst van de digitale klantervaring.

OIIO biedt daarmee een customer engagement oplossing en een beveiligde klantenportaal zoals banken, verzekeraars en multinationals gebruiken. Zo regel je als ondernemer alle communicatie en interactie met je klanten op één beveiligd digitaal portaal. Van het plannen van video-afspraken, tot versturen van berichten of uitwisselen van bestanden. Alle communicatie verloopt veilig, foutloos, wordt nooit vergeten en komt altijd aan bij de juiste klant.

In het beheerportaal creëert de ondernemer een eigen omgeving om alles te regelen met zijn klanten. Client-Cloud zorgt voor service, klantenbinding en professionaliteit. Deze ‘cloud-based’ dienst is beschikbaar met een muisklik. Het gebruik van de software wordt maandelijks afgerekend via een abonnement.

De voordelen van Client-Cloud voor de ondernemer zijn legio. De administratieve lasten worden geminimaliseerd en klantendossiers worden automatisch bijgewerkt. Dit levert een fikse besparing op in tijd terwijl de klantrelatie naar een hoger niveau wordt getild. Een offerte, een factuur, een concept, een werktekening, een bevestiging of een herinnering sturen is met Client-Cloud secondewerk!

Client-Cloud kan ook worden ingezet om meerdere klanten en klantgroepen tegelijkertijd te bereiken, bv om campagnes, aanbiedingen of nieuwsbrieven te communiceren. Client-Cloud is dus ook de marketingtool die ondernemers tegenwoordig nodig hebben, en is - naast de communicatie, afspraken, facturatie en verkoop module - standaard voorzien in Client-Cloud.

Product Manager Patrick Bongaerts zegt hierover: “We weten dat veel ZZP-ers en kleine ondernemers behoefte hebben aan veilige, gemakkelijke en altijd beschikbare interactie en communicatie met hun klanten. Met OIIO gaan we die behoefte invullen. Spannend, want we zijn in Europa de eerste aanbieder met een volledig customer engagement platform, gebaseerd op portaltechnologie voor deze doelgroep. Dat betekent natuurlijk een enorme potentie voor OIIO!“

Client-Cloud is begin december 2019 gelanceerd in Nederland, daarna richt OIIO zich op de Europese markt.

 

OIIO redactie

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mailupdate zodra een nieuwe blog online staat.