This app works best with JavaScript enabled.
Nieuws

Persbericht: Client-Cloud kosteloos tot 1 augustus

Geschreven door: OIIO Redactie op 18 februari 2020

Let op: je leest een ouder artikel. Onderstaande actie is niet meer geldig. Wel kun je Client-Cloud nog altijd kosteloos proberen tijdens een proefperiode van 14 dagen.

Nederlands software bedrijf stelt platform gratis ter beschikking aan MKB

MKB en ZZP’ers maken extreem uitdagende tijden door. Ondernemers stellen alles in het werk om te overleven. Dat deze crisis ook een grotere saamhorigheid kan creëren bewijst o.a. OIIO Benelux BV. Per direct biedt OIIO haar communicatieplatform en ondersteuning kosteloos en vrijblijvend aan.

Bij ondernemers speelt persoonlijk contact met hun klanten een essentiële rol. Nu juist die pijler grotendeels is weggevallen, rijst de vraag; hoe kun je persoonlijk en relevant in contact blijven met klanten om ze aan je bedrijf te binden en mogelijk ook nu omzet te genereren? Patrick Bongaerts, Productmanager bij OIIO vertelt; “ons platform maakt het voor ondernemers mogelijk om snel en simpel een professioneel klantenportaal te creëren én online te plaatsen. De techniek van zo’n mijn-omgeving stelt je in staat om veilig en doelgericht te blijven communiceren met alle relaties. Beveiligd videobellen is nu ineens een absolute noodzaak. In principe til je je gehele bedrijf in 1 keer naar een online business. Door gebruik te maken van slimme communicatietools, beschermd videobellen, veilig bestanden delen, automatische archiefvorming en meer.”

Kleine lettertjes

Het bedrijf richt zich voornamelijk op de ZZP en MKB markt en voelt zich nu geroepen iets te doen. “Wij stellen onze diensten gedurende 4 maanden aan alle ondernemers beschikbaar.  Ook bestaande klanten ontvangen in deze periode geen facturen. Er zijn geen verplichtingen of kleine lettertjes.”

 Mockup_Laptop&Mobile_small-1

Solidariteit

Het MKB lijdt, faillissementen dreigen, continuïteit is in het gedrang. De Nederlandse overheid heeft een ongekend zwaar steunpakket ter beschikking gesteld om MKB’ers te redden van de ondergang. De overheid kan het niet alleen. Nu meer dan ooit is solidariteit onder ondernemers nodig. Bongaerts; “als iedereen een duit in het zakje doet, kunnen we gezamenlijk een positieve impact maken. Solidariteit krijgt nu voorrang op commercie, een situatie die enkele maanden geleden nog amper denkbaar was.”.

Start direct!

{{cta('d0babc9a-a5ea-47af-b815-d5ed915524e0')}}

OIIO redactie

Blijf op de hoogte

Ontvang een e-mailupdate zodra een nieuwe blog online staat.