This app works best with JavaScript enabled.

Plan een demo

Veelgestelde vragen

Meer weten over Client-Cloud? Hieronder vind je een aantal vragen met bijbehorende antwoorden. Heb je een vraag en staat deze er niet tussen? Nee gerust contact met ons op!

Hoe werkt Client-Cloud?

Client-Cloud biedt een klantenportaal die je wellicht kent van grote banken en verzekeraars. Hier kunnen jij en je klanten in communiceren, gegevens bijwerken en nog veel meer. Op technisch gebied is Client-Cloud een zogenaamd Software-as-a-Service (SaaS) product. Dat betekent dat wij de software op onze servers runnen en dat jij via internet in de ‘cloud’ kunt inloggen. Dat kan op elk soort apparaat met een internetverbinding.

Voor wie is Client-Cloud?

Client-Cloud is er voor iedereen met een eigen bedrijf. Zodra je jouw relatie met klanten wil versterken, kan Client-Cloud iets voor jou betekenen.

Hoe veilig is de Client-Cloud van OIIO?

Heel veilig. We zorgen dat we voldoen aan de strengste kwaliteits- en beveiligingseisen en waar we verbetermogelijkheden zien worden die genomen. Je gegevens staan daarnaast veilig en versleuteld opgeslagen op onze server.

Ervaar jouw klantenportaal

Stel je eigen portaal samen in onze configurator of bekijk de productvideo's met meer informatie over de Client-Cloud techniek.