This app works best with JavaScript enabled.

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op!

Wat is Client-Cloud?

Client-Cloud is superslimme software die jou een veilig, digitaal klantenportaal biedt. Beter bekend van grote banken en multinationals hebben, beschikbaar maakt voor ZZP en MKB. Want ook jij hebt baat bij het onderhouden en versterken van je relaties.

Wat kost Client-Cloud?

Client-Cloud is een abonnement. Hoeveel je Client-Cloud ook gebruikt, hoeveel klanten je ook hebt, je betaalt gewoon elke maand hetzelfde vaste bedrag van € 19,- per maand. Je kunt hierbij kiezen uit een maandelijks opzegbaar abonnement of een jaarabonnement. Je kunt daarnaast nog kiezen voor optionele uitbreidingen, zoals digitaal ondertekenen of extra accounts. De tarieven van deze uitbreidingen vind je op de prijzen pagina.

Hoe werkt Client-Cloud?

Client-Cloud biedt een klantenportaal die je wellicht kent van grote banken en verzekeraars. Hier kunnen jij en je klanten in communiceren, gegevens bijwerken en nog veel meer. Op technisch gebied is Client-Cloud een zogenaamd Software-as-a-Service (SaaS) product. Dat betekent dat wij de software op onze servers runnen en dat jij via internet in de ‘cloud’ kunt inloggen. Dat kan op elk soort apparaat met een internetverbinding.

Op welke apparaten werkt Client-Cloud?

Je kunt Client-Cloud gebruiken op elke mobiel, tablet of laptop, van welk merk dan ook. Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding.

Voor wie is Client-Cloud?

Client-Cloud is er voor iedereen met een eigen bedrijf. Zodra je jouw relatie met klanten wil versterken, kan Client-Cloud iets voor jou betekenen.

In welke talen is Client-Cloud beschikbaar?

Client-Cloud is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Ik heb een technische vraag over Client-Cloud. Wat moet ik doen?

Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen; via de chat of het contactformulier op onze website, via telefoon op 088-1180110 of per mail via support@oiio.online.

Kan ik telefonisch contact opnemen met OIIO?

Natuurlijk, we zijn te bereiken op 088-1180110

Waar is OIIO gevestigd?

OIIO is gevestigd in The Cubic, op de Mijnweg 3 in Geleen. Dit pand delen wij met onze zusterbedrijven PHI, Het Rughuis, Dephion en ons moederbedrijf I.I.C. Group.

Ervaar jouw klantenportaal

Stel je eigen portaal samen in onze configurator of bekijk de productvideo's met meer informatie over de Client-Cloud techniek.