This app works best with JavaScript enabled.

OIIO helpt bij ieder klantcontact

Meer omzetkansen in minder tijd door klanten te binden i.p.v. te beheren

Jouw digitale visitekaartje

We hebben de Client-Cloud technologie ontwikkeld om het MKB gebruik te laten maken van een klantenportaal, zonder lange implementatietijd of ontwikkelkosten. Het resultaat kent geen gelijke; een professioneel portaal tegen een vast laag maandbedrag.

Wat is Client-Cloud?

Client-Cloud is ingericht met de visie op persoonlijke aandacht voor je klanten en bestaat uit 2 onderdelen; het klantenportaal voor je klant en jouw eigen beheerportaal.

Beheerportaal
Klantenportaal

Client-Cloud is er voor jou...

...want jij bent geen gemiddelde ondernemer. Met jouw klantenportaal verbeter je je service en vergroot je de klantloyaliteit waardoor je meer omzet genereert uit je huidige klantenbestand.

card-icon

Creëer je klantenportaal

Binnen 10 minuten creëer je een professioneel klantenportaal in je eigen huisstijl. Direct gebruiksklaar, geen technische kennis vereist.

card-icon

Kies je abonnement

Je eigen complete klantenportaal voor € 19,- per maand. Je bepaalt zelf of je een optionele toevoeging kiest.

card-icon

Geef klanten toegang

Laat je klanten kennis maken met jouw klantenportaal. Geef ze toegang en plaats bijvoorbeeld een inlog-button op je website.

card-icon

Versterk je klantrelatie

Houd je bedrijfsvoering simpel en effectief terwijl je de omzet van bestaande klanten verhoogt.

Modules

Versterk je relaties en verbeter jouw dienstverlening met de verschillende standaard inbegrepen modules van Client-Cloud.

De klantenportefeuille is de basis van ieder bedrijf. De CRM module van Client-Cloud verzamelt alle persoonsgegevens van jouw relaties en slaat deze volledig versleuteld op.

Talloze collega's gingen je al voor

Het OIIO klantenportaal wordt in tal van verschillende branches gebruikt. De gemene deler? Ze hebben allen gekozen voor het beste klantenportaal voor het MKB

Ervaar jouw klantenportaal

Stel je eigen portaal samen in onze configurator of bekijk de productvideo's met meer informatie over de Client-Cloud techniek.