This app works best with JavaScript enabled.

Zo start je met jouw klantenportaal

Een beveiligde, persoonlijke omgeving waarmee je direct en veilig in contact blijft met jouw klanten.

card-icon

Creëer je klantenportaal

Binnen 10 minuten creëer je een professioneel klantenportaal in je eigen huisstijl. Direct gebruiksklaar, geen technische kennis vereist.

card-icon

Kies je abonnement

Je eigen complete klantenportaal voor € 19,- per maand. Je bepaalt zelf of je een optionele toevoeging kiest.

card-icon

Geef klanten toegang

Laat je klanten kennis maken met jouw klantenportaal. Geef ze toegang en plaats bijvoorbeeld een inlog-button op je website.

card-icon

Versterk je klantrelatie

Houd je bedrijfsvoering simpel en effectief terwijl je de omzet van bestaande klanten verhoogt.

De Client-Cloud techniek

Een klantenportaal van OIIO is gebaseerd op ons Client-Cloud principe; alle gegevens worden in een uiterst beveiligde cloud-omgeving bewaard, waarmee potentiële bedreigingen van buitenaf geen kans maken. Het bestaat 2 onderdelen; het klantenportaal voor je klant en jouw eigen beheerportaal.

Welke voordelen heeft het klantenportaal voor jouw klant?

Client-Cloud is ontworpen om de relatie met je klant te onderhouden en versterken. Een professioneel klantenportaal is niet alleen een overtuigend digitaal visitekaartje, maar zal door jouw klanten gezien worden als een waardevolle meerwaarde ten opzichte van je concurrenten.

Welke voordelen zijn er voor jou als ondernemer?

Het beheerportaal is de centrale plek waarin alle klantgegevens, documenten en historie staan opgeslagen. Overal vandaan te bereiken, maar zonder gevaar van kwade invloeden van buitenaf. Je bepaalt de vormgeving van jouw klantenportaal, welke services je verleent aan jouw klanten en of je bijvoorbeeld een segmentatie in het klantenbestand wil aanbrengen.

Modules

Versterk je relaties en verbeter jouw dienstverlening met de verschillende standaard inbegrepen modules van Client-Cloud.

De klantenportefeuille is de basis van ieder bedrijf. De CRM module van Client-Cloud verzamelt alle persoonsgegevens van jouw relaties en slaat deze volledig versleuteld op.

Ontdek meer:

Ervaar jouw klantenportaal

Stel je eigen portaal samen in onze configurator of bekijk de productvideo's met meer informatie over de Client-Cloud techniek.