This app works best with JavaScript enabled.

Zo start je met jouw klantenportaal

Een beveiligde, persoonlijke omgeving waarmee je direct en veilig in contact blijft met jouw klanten.

card-icon

Creëer je klantenportaal

Binnen 10 minuten creëer je een professioneel klantenportaal in je eigen huisstijl. Direct gebruiksklaar, geen technische kennis vereist.

card-icon

Kies je abonnement

Je eigen complete klantenportaal voor € 19,- per maand. Je bepaalt zelf of je een optionele toevoeging kiest.

card-icon

Geef klanten toegang

Laat je klanten kennis maken met jouw klantenportaal. Geef ze toegang en plaats bijvoorbeeld een inlog-button op je website.

card-icon

Versterk je klantrelatie

Houd je bedrijfsvoering simpel en effectief terwijl je de omzet van bestaande klanten verhoogt.

De Client-Cloud techniek

Een klantenportaal van OIIO is gebaseerd op ons Client-Cloud principe; alle gegevens worden in een uiterst beveiligde cloud-omgeving bewaard, waarmee potentiële bedreigingen van buitenaf geen kans maken.

Welke voordelen heeft het klantenportaal voor jouw klant?

Een professioneel klantenportaal is niet alleen een professioneel digitaal visitekaartje. Je klanten kunnen makkelijk met je communiceren en vinden alle belangrijke gegevens op één veilige plek. Eenrichtingsverkeer verandert in een dynamische klantrelatie.

Welke voordelen zijn er voor jou als ondernemer?

Het beheerportaal is de centrale plek waarin alle klantgegevens, documenten en historie staan opgeslagen. Overal vandaan te bereiken, en makkelijk in het gebruik. Het portaal versterkt je in je efficiëntie, je communicatie en daarmee je service. Direct gevolg: een hogere klanttevredenheid.

Ervaar het zelf

In onze virtuele rondleiding krijg je een impressie van hoe Client-Cloud werkt. Direct aan de slag? Creëer dan binnen 10 minuten je eigen portaal.

Modules

Versterk je relaties en verbeter jouw dienstverlening met de verschillende standaard inbegrepen modules van Client-Cloud.

De klantenportefeuille is de basis van ieder bedrijf. De CRM module van Client-Cloud verzamelt alle persoonsgegevens van jouw relaties en slaat deze volledig versleuteld op.

Bewezen effectief in onder andere:

Ervaar jouw klantenportaal

Stel je eigen portaal samen in onze configurator of bekijk de productvideo's met meer informatie over de Client-Cloud techniek.