This app works best with JavaScript enabled.

Met trots presenteren wij: Prestato

Geen evolutie, maar een revolutie van het huidige OIIO portaal

2020
2021

5 concrete beloften

card-icon

Meer omzet

Promoot diensten op het juiste moment aan het juiste publiek en krijg meer grip op het beslissingsproces bij jouw klanten.

card-icon

Minder tijd

Concentreer je op jouw core business terwijl Prestato in de achtergrond automatisch het repetitieve werk doet. Bijvoorbeeld offerte-opvolging, afspraakbevestigingen, reminders en betalingsherinneringen.

card-icon

Blijf georganiseerd

Haal meer uit de dag door de slimme afspraken-tool. Houd overzicht doordat alle klantdata, dossiers en gesprekken gecentraliseerd zijn terug te vinden.

card-icon

Groter bereik

Bereik (potentiële) klanten via het kanaal waar zij de boodschap ook echt lezen, op het juiste moment.

card-icon

Sneller betaald

Bied klanten een supersimpele manier om online te betalen. De virtuele kassa blijft door rinkelen dankzij Prestato’s automatische opvolging.

Wereldwijd bewezen

Veilig en overzichtelijk communiceren met je klanten is van essentieel belang. Tegelijkertijd gebruiken ondernemers dagelijks een heel aantal software producten als losse puzzelstukjes om hun business draaiende te houden. Om de volledige puzzel te leggen hebben wij de handen ineen geslagen met enkele wereldspelers op het gebied van bedrijfsmanagementsoftware. Hieruit is Prestato ontstaan; gebaseerd op bewezen techniek met reeds 1.5 miljoen gebruikers wereldwijd. Met volledigheid, gebruiksvriendelijkheid én resultaat als kernwaarden, biedt Prestato een A-Z oplossing voor het MKB die uniek is in de wereld.

Prestato is dus geen evolutie, maar een revolutie van het huidige OIIO portaal.

Dit heeft tot gevolg dat de huidige dienstverlening volledig vervangen gaat worden door Prestato.

Volledig ontzorgd

Voor jou, als je ons aanbod accepteert, gaan we zorgdragen voor een zorgeloze overgang. Met Prestato bereik je de klant waar hij bereikt kan worden, via mail, SMS of bijvoorbeeld Social Media. Natuurlijk worden alle berichten ook in een klantenportaal geplaatst zodat de klantvoordelen van het huidige portaal behouden blijven.

Afspraak op korte termijn

Een van onze collega’s gaat spoedig contact met je opnemen om een afspraak te plannen. We komen je dan laten zien wat Prestato voor jou gaat betekenen en bespreken de hele migratie met je door. We maken je dan uiteraard ook een geweldig overstap-aanbod, want we vinden dat loyaliteit beloond mag worden. Doordat we je volledig begeleiden, zul je zelf al snel de vruchten gaan plukken van Prestato. Vanaf 1 juli gaan we starten met de overstap. Tot die tijd kun je volledig gebruik blijven maken van de bestaande functionaliteiten.