This app works best with JavaScript enabled.

Een club besturen hoeft niet als werk te voelen

"...ik sta nu meer langs de lijn dan achter mijn laptop en daar ben ik ontzettend blij mee!"

Een aantal voordelen op een rijtje:

- De ledenadministratie inzichtelijk en AVG proof opgeslagen - Minder tijd kwijt om leden correct te informeren - Alle communicatie overzichtelijk gecentraliseerd - Een breed gedragen beleid door online inspraak van leden - Meten = weten; leg de ontwikkeling van spelers vast

Bereik de juiste personen, op het juiste moment:

Wordt er op het laatste moment de geplande wedstrijd van de JO13-2 afgelast? Met een druk op de knop worden de betreffende teamleden, de trainers en begeleiders op de hoogte gesteld.

Online ledenstemmingen

Door leden meer betrokken te krijgen, volgt er een breder gedragen beleid. Laat bijvoorbeeld ledenstemmingen online plaatsvinden, waarmee het niet meer nodig is om een gezamenlijk gaatje in talloze agenda’s te vinden. De leden kunnen hun stem laten horen wanneer het hen uitkomt.

Duidelijke afspraken voorkomen gedoe

Een nieuwe sponsor kan op legio plaatsen geworven worden, toch eindigt de “sponsorovereenkomst” vaak op de achterkant van het spreekwoordelijke sigarenkistje. Leg je afspraken simpel en rechtsgeldig vast. Net zo snel als je gewend ben, maar wel een stuk professioneler.

Vele ondernemers gingen je al voor

Het OIIO klantenportaal wordt in tal van verschillende branches gebruikt. De gemene deler? Ze hebben allen gekozen voor het beste klantenportaal voor het MKB

Modules

Alle ledencommunicatie georganiseerd vanuit 1 plek. Een persoonlijk bericht naar een enkele persoon of naar een geselecteerde groep; een ledenportaal maakt het in een handomdraai mogelijk. Notules, bijvoorbeeld, worden centraal opgeslagen en zijn altijd simpel terug te vinden voor zowel bestuur als leden. De verschillende modules van Client-Cloud geven tal van slimme mogelijkheden; snel, simpel én veilig.

Het ledenbestand is de basis van ieder vereniging. De CRM module van Client-Cloud verzamelt alle persoonsgegevens van jouw leden die je nodig hebt en slaat deze volledig versleuteld op.

Jordy Bakx laat in 2 minuten zien wat de voordelen zijn voor jullie als vereniging, maar ook voor jullie leden.

Ervaar jouw klantenportaal

Ontwerp binnen 10 minuten je eigen klantportaal met onze configurator.