This app works best with JavaScript enabled.

Zoveel meer dan alleen veilige communicatie

Client-Cloud combineert de efficiëntie van digitaal ondernemen met persoonlijke communicatie.

Persoonlijk en doeltreffend communiceren

Nooit meer zoeken naar een email die geblokkeerd is door het spamfilter; zowel jij als jouw klant zijn altijd zeker dat zijn boodschap de juiste persoon bereikt op het gewenste moment. Je hoeft niet langer afhankelijk te zijn van aanbieders van video-bel-software. Client-Cloud heeft videobellen binnen een beveiligde omgeving standaard ingebouwd.

Goede communicatie is slechts een stukje van de puzzel

Met een eigen klantenportaal heb je niet alleen je berichten op orde in 1 systeem. Je versterkt je dienstverlening met een compleet klantenportaal dat ingericht is met de visie van persoonlijke aandacht.

Ervaar jouw klantenportaal

Stel je eigen portaal samen in onze configurator of bekijk de productvideo's met meer informatie over de Client-Cloud techniek.

Modules

Versterk je relaties en verbeter jouw dienstverlening met de verschillende standaard inbegrepen modules van Client-Cloud.

De klantenportefeuille is de basis van ieder bedrijf. De CRM module van Client-Cloud verzamelt alle persoonsgegevens van jouw relaties en slaat deze volledig versleuteld op.

Ontdek meer:

Ervaar het zelf

In onze virtuele rondleiding krijg je een impressie van hoe Client-Cloud werkt. Direct aan de slag? Creëer dan binnen 10 minuten je eigen portaal.